Zoekmachine marketing en optimalisatie (SEO)

Zoekmachine marketing en optimalisatie (Search Engine Optimization oftewel SEO) zorgt voor hogere indexering bij zoekmachines en daardoor betere vindbaarheid van uw website waardoor u meer bezoekers krijgt en dus de kans heeft uw afzet te vergroten.

"Als u met uw producten en diensten niet op de eerste pagina bij Google staat dan betekend dit dat uw concurrenten er wel staan.

Wilt u bewijs op het gebied van onze activiteiten rondom zoekmachine marketing?

Veel bedrijven zoeken naar lokale leveranciers. Tik daarom maar eens in:

"Zoekmachine marketing Dordrecht" in bij Google of bijvoorbeeld: "Webdesign Dordrecht".

Grote kans dat wij op de eerste pagina staat ten opzichte van onze concurenten.

Als u dus ook wil scoren met uw website, moet ze in de eerste plaats goed gevonden worden met behulp van zoekmachine marketing van MediaFusion te Dordrecht. En natuurlijk liefst beter dan uw concurrenten (zoals wij dat ook willen).

Waarom MediaFusion?

  • Wij zijn altijd actueel op het gebied van recente zoekmachine technologiën;
  • Wij weten precies wat er nodig is, van Twitter tot andere sociale netwerken en van slimme bannering tot geslepen content deals en de juiste balans tussen inhoudelijk relevante tekst ten opzichte van zoekmachine functie;
  • Wij weten ook wat je vooral niet moet doen!;
  • Wij passen enkel toegestane methodes toe:
    Er zijn bedrijven en slimme webmasters die uw website met allerlei trucs hoog in de resultatenlijst kunnen brengen. Echt heel erg slim is dit niet. Google straft onverbiddelijk. De overtreder (uw website) loopt grote kans volledig uit de database van de zoekmachines te verdwijnen!

Onze zoekmachine marketing service

Wij kunnen er voor zorgen dat uw website gegarandeerd beter vindbaar wordt voor potentiele afnemers!

Kosten van optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie service is al beschikbaar vanaf een bedrag van € 600,- (eenmalig!).

Basis Rapportage zoekmachine optimalisatie

Op basis van een aantal zoekwoorden stellen wij een rapportage samen die uw website op zoekmachine marketing gebied analyseerd. Bel even voor de mogelijkheden.

U zou ervan versteld staan hoe snel enkele relatief eenvoudige ingrepen uw website omhoog kunnen stuwen in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Zoekmachine optimalisatie gaat van doelgerichte tagging en zoekwoordenselectie tot slimme webcopy en linkstrategie en zo voort. Zoekmachineoptimalisatie van MediaFusion zorgt ervoor dat uw website uit de anonimiteit treedt.

Bij de weergave van zoekresultaten zijn een aantal factoren van belang

Wanneer u zoeken bij Google gebruikt, wordt op basis van de index bepaald wat de meest relevante zoekresultaten zijn die aan u moeten worden gepresenteerd:

  1. Crawlen (doorzoeken): is uw site bekend bij Google? Kunnen ze deze vinden? Meer info >
  2. Indexeren: kan uw site worden geïndexeerd door Google? Meer info >
  3. Presenteren: bevat de site goede en nuttige inhoud die relevant is voor de zoekopdracht van de gebruiker? Meer info >

Zoekmachine marketing en optimalisatie advies

Als eerste brengen we uw doelgroep in kaart en komen we tot een lijst van zoekwoorden en samenstellingen van zoekwoorden waardoor de vindbaarheid van uw site zal worden verbeterd. We kijken ook hoe uw concurrenten het doen qua vindtbaarheid. De technische tekortkomingen van uw huidige website of de vereisten van het nieuwe webdesign worden geïnventariseerd. Ook onderzoeken we bijvoorbeeld hoe de structuur en de wijze waarop teksten zijn geschreven.

Zoekmachine marketing is waardeloos zonder een goede website!

U heeft waarschijnlijk meer interesse in het aantal leads dan in de bezoekersaantallen. Het is daarom van groot belang om het succes van uw website te gaan bepalen dmv het aantal conversies. Dit zijn doelen die we samen bepalen, bijvoorbeeld het verzenden van een contactformulier, het online aankopen van een product, het inschrijven op een event, het indienen van een CV, etc.

Lees ook meer over het belang van de gebruikersbeleving van uw website >

Zoekmachine optimalisatie, Webanalyse en benchmarking

Meten is weten, dat motto is nu juist één van de grootste voordelen van online communicatie. Want pas als u weet hoeveel, maar ook welke doelgroepen op uw website reageren en wat ze daar mee doen, kunt u het maximum uit uw investeringen halen. Vinden en binden is een logisch gevolg.

Implementatie & Maximalisatie

MediaFusion zorgt bij de ontwikkeling van uw website dat al het essentiële vakwerk worden toegepast op het gebied van zoekmachine marketing en optimalisatie. Gebruik van CSS, friendly ulr's, alt tags voor images en links, metatags. Maar ook het vermijden van bijvoorbeeld frames en I-frames, enzovoort.

Uw website wordt helemaal geoptimaliseerd voor indexering voor zoekmachines zoals Google. Door gebruik te maken van de correcte mogelijkheden zorgen wij, samen met u, dat uw website ook optimaal wordt gevonden. De prestaties van uw website maken we meetbaar door een uitgebreide statistische analyse. Wij nemen ook uw websites onder de loep als u wilt weten hoe uw huidige website presteert.

Neem gerust contact op voor een analyse van uw huidige website.

make 'm stick