Referenties webdesign, QR code software en grafisch ontwerp

Chello logo DuPont logo Erasmus Universiteit logo Fruitmasters logo Hoya logo Hunkemoller logo iMediate logo Imtech logo Intratuin logo Kanzi logo L'Oreal logo MediaMarkt logo Perceptive Software logo PWC logo Richard Krajicek Foundation logo Saturn logo TomTom logo Wolter & Dros logo
Regio Zuid-Holland-Zuid Koninklijke Nederlandse Krachtsport en Fitnessfederatie Anthony Veder
Trifleet Lilly Bayer
Alltronics beveiliging Remco Trommel, directeur Viaticale Zorg Groep Trans Ocean Pacific

Hieronder enkele reacties en aanbevelingen:

Alltronics Beveiliging

Alltronics beveiligingMijn complimenten. Alles is vlekkeloos en discreet verlopen. Kleine foutjes zijn snel opgelost tijdens het testen. Het Soeza CMS is zeer gebruiksvriendelijk en de achterliggende applicaties en koppelingen werken perfect zoals ze bedoeld zijn. Eindelijk een internetbedrijf dat afspraken nakomt en doet wat het belooft, jullie hebben er een zeer tevreden klant bij!
 
De directie van Alltronics Beveiliging.
(Foto's zijn in ons werk taboe evenals het gebruik van namen. Anonimiteit moet gewaarborgd zijn.)

Website: www.alltronics.nl

Remco Trommel, directeur Viaticale Zorg Groep

Remco Trommel, directeur Viaticale Zorg Groep "Begin 2008 wilde ik mijn droom verwezenlijken en heb als eerste in Nederland een nieuwe dienst opgezet waarmee ik terminaal zieke patiënten wil helpen om de uitkering van hun eventuele overlijdensrisicoverzekering naar voren te halen voor een laatste reis, operatie etc.

Omdat deze dienstverlening tot op dat moment nog niet bestond heb ik Mediafusion  benaderd om iets voor mij te ontwerpen waarbij ik niet te somber maar ook niet te vrolijk, rekening houdende met de ethiek maar ook daar niet een te zware nadruk op, een duidelijk herkenbaar logo, maar niet te opvallend. Al met al leek mij dat een lastige opdracht.

Het resultaat werd mij op zeer korte termijn al gepresenteerd en ik was dermate onder de indruk van de eerste opzetjes dat ik gelijk hiermee verder wilde gaan. Mediafusion heeft een perfecte balans gevonden tussen de hierboven genoemde elementen, maar daar ook nog eens heel mooi een eigen visie op los gelaten. Het idee van de appel, met het blaadje gepositioneerd op 5 voor 12 wat het terminaal zijn uitbeeld, is geniaal.

Daarna was het de beurt aan de lay-out van het briefpapier en de enveloppen etc.  Ook hierin is weer gebruik gemaakt van creativiteit die ik nog nergens gezien heb.  Een mooi voorbeeld is de afkorting van mijn bedrijf VZG is op de achterkant van het briefpapier in spiegelbeeld afgedrukt zodat het als een watermerk door het papier schijnt wanneer je het tegen het licht houdt.

De internetsite is een logisch gevolg en ook hier neemt Mediafusion mij werk en stress uit handen. Omdat ik het razend druk heb in deze opstartfase, heb ik geen tijd om de internet site voortdurend in de gaten te houden en nieuwsbrieven en artikelen te publiceren. Ook hierbij helpt Mediafusion mij en hoef ik daar niet meer naar om te kijken en kan ik mij richten op de werkzaamheden die voor mij belangrijker zijn. Het is bij Mediafusion zelfs mogelijk om alle teksten te laten screenen/schrijven door een ervaren tekstschrijver."

Al met al een perfecte samenwerking voor nu en in de toekomst.

Remco Trommel
Viaticale Zorg Groep B.V.

Website: www.viaticalezorg.nl

Menno Benningshof, General Manager bij Trans Ocean Pacific

Trans Ocean Pacific"Bij het zoeken naar een geschikte partner voor het bouwen en ontwerpen van een nieuwe website viel MediaFusion op door direct bij het eerste persoonlijke contact een visuele voorstelling mee te nemen van het idee dat men al had aan de hand van het telefonische contact.

Als je op zoekt bent naar een ontwerper, dan is dat niet zonder reden; waarschijnlijk ontbreekt het aan tijd, maar vooral aan creativiteit, en dan is het heel prettig dat de aanbiedende partij zijn ideeën direct vorm geeft. Dat gaf zonder meer de doorslag bij de beslissing de website te laten ontwikkelen en vormgeven door MediaFusion. Gelukkig bleek al gauw dat we de juiste beslissing hadden genomen; men luisterde goed, en wist onze aanwijzingen, ideeën en opmerkingen vrijwel direct om te zetten naar tastbaar materiaal op een voorlopige website.

Naast het eigen initiatief van MediaFusion, was er ook voortdurend overleg, en vooral ook uitleg, wat het proces helder en vlot maakte. Uiteindelijk heeft men een website opgeleverd die voor ons echt een commerciële uitbreiding is. We krijgen zeer regelmatig aanvragen (meerdere malen per dag) via onze website om onze diensten aan te bieden.

MediaFusion heeft er middels Google AdWords voor gezorgd dat onze website steeds beter gevonden wordt via Google, en daarnaast heeft men onze medewerkers wegwijs gemaakt in de wereld van Google AdWords en Analytics.

Kortom, een prettig proces, wat nog steeds loopt, want de samenwerking gaat door, middels het uitbreiden en verder verfijnen van de website. En dat alles tegen een zeer redelijk tarief, wat wil een ondernemer nog meer?"

Website: www.top.nl

Inge Hartman, eigenaresse Maatjes Fashion Agencies

Logo maatjes "Ik heb even iets opgezet in de hoop dat dit een beetje aan je verwachtingen voldoet en wat ook oprecht gemeend is, want ik vind je een schat en je hebt zo ontzettend veel voor me gedaan en je moet gewoon zo doorgaan, beter kan niet! "

"Voor de huisstijl met logo en een kleine website heb ik als eigenaresse van Maatjes Fashion Agencies, Inge Hartman, contact opgenomen met Cristian Vorstius Kruijff van MediaFusion. Na een zeer hartelijk kennismakingsgesprek is een eerste ontwerp aangeleverd wat eigenlijk direct aansloot op waar Maatjes Fashion Agencies voor staat.

Ik heb dan ook veel complimenten gekregen van klanten, stylisten, bekende tijdschriften en andere bedrijven en ben uitermate tevreden over MediaFusion en kan geen enkel verbeterpunt bedenken! MediaFusion heeft tevens geholpen bij het oplossen van een aantal uiterst uitdagende probleemstellingen."

René Poelman RT RMT NVM-makelaar

Poelman Makelaar "Onze samenwerking vond ik in een woord voortreffelijk. MediaFusion was werkelijk betrokken bij de opdracht en heeft zich uitstekend verdiept in de specifieke ict-materie, i.c. de koppeling tussen mijn website en mijn provider Realworks.

Ik ben achteraf erg blij dat ik dat hele traject uit handen heb kunnen geven aan iemand die werkelijk weet waar die over praat. Ik heb het als prettig ervaren dat MediaFusion als tussenpersoon naar Realworks toe is opgetreden. Het scheelt enorm als 2 partijen dezelfde taal spreken.

Qua vormgeving van mijn huisstijl en logo zijn meerdere ideeën naar voren gebracht en dan onderbouwd waarom het er juist zo uitzag en met de filosofie erachter over wat het ontwerp uitstraalt. O.a. hiermee heeft MediaFusion zich bewezen als Creatief en dan inderdaad met de hoofdletter C. Als opdrachtgever was ik verder tevreden over de terugkoppeling van de stand van zaken. MediaFusion is daarin accuraat en belt liever een keer teveel dan te weinig.

Verder, meer persoonlijk, vind ik je een in het algemeen een prettig mens, die doet wat ie zegt. Tot slot geschiedde de facturatie telkens voldoende gedocumenteerd. Ik krijg regelmatig complimenten over mijn website. Ik beveel je hierbij dan ook van harte aan als vormgever en inrichter."

Website: www.poelmanmakelaar.nl

Richard Zwakke, Metesco Nederland

metescoHet uiterlijk, de inhoud en de techniek achter de site zijn stevig onderhanden genomen door Mediafusion uit Dordrecht. De nieuwe website is nu frisser en overzichtelijker dan voorheen. Het nieuwe ontwerp springt natuurlijk het meest in het oog, maar belangrijker is misschien wel datgene wat onder de motorkap schuilgaat.

De website is zodanig uitgerust dat wij de website makkelijker kunnen onderhouden. Het actualiseren van de website is daarmee nog eenvoudiger geworden, waardoor de communicatie naar buiten toe toegenomen is.

Website: www.metesco.nl

Margreet Huisman, beeldend kunstenaar Atelierkunstmest

Nu je voor de tweede maal mijn website hebt vormgegeven wil ik daar nu toch wel wat over kwijt. In de eerste plaats je begrip voor mijn onbegrip t.a.v. digitale werkwijzen en je begrip voor de complexiteit van wat ik wil laten zien, mijn werk als beeldend kunstenaar. Vervolgens je adviezen, begeleiding en vooral geduld om samen tot een plan te komen.

Over het resultaat ben ik niet alleen tevreden, ik merk dat aan de reacties van sitebezoekers en nieuwe klanten/opdrachtgevers. De vormgeving van de eerste site was ook prima, leuk en speels maar door verdere ontwikkelingen in mijn werk was een nieuwe strakkere opzet nodig.

Om de site up to date te houden heb ik nog wel eens je hulp nodig en ook dan blijkt dat ik altijd op je kan rekenen. Bedankt!

Hopelijk kunnen we nog veel samenwerken: ik beveel je van harte bij anderen aan!

Website: www.atelierkunstmest.nl

innovate, don't imitate