Mobiele applicatie ontwikkeling | App development

Wij ontwikkelen mobiele applicaties voor smartphones, zogenaamde apps. Wij ontwikkelen mobiele applicaties (Apps) en software voor onder meer de onderstaande platformen:

  • iPhone
  • Android
  • Windows Mobile
android applications Apple applications Microsoft applications

Naast het ontwikkelen van innovatieve software voor iPhones en andere mobiele telefoons, ontwikkelt en ontwerpt MediaFusion online software voor bedrijven. Een enorme groei markt met heel veel kansen & ontwikkelingen. Wilt u uw merk, diensten of organisatie ook op de iPhone of op een ander mobiel platform? Dan bent u hier op het juiste adres. Mobiele applicatie ontwikkeling voor iPhone, Android of andere mobiele telefoons.

Voordelen van een mobiele applicaties (Apps):

  • Geavanceerde functies. Met een applicatie kan je gebruik maken van de functies die een smartphone zelf heeft. Bijvoorbeeld GPS om locatie gebaseerde diensten mogelijk te maken. Of de camera, die elk toestel tegenwoordig heeft, om QR-codes te scannen en andere vormen van augmented reality mogelijk maakt.
  • Gebruikers gemak. Je hebt met een applicatie meer controle over de gebruiksfucties (user interface) en hoeft geen rekening te houden met de beperkingen van browsers of geldende webstandaarden. Dat komt gebruikservaring ten goede.
  • Hogere snelheid. Alleen de inhoud hoeft van het internet opgehaald te worden. De visuele grafische elementen zoals foto's en buttons zijn al gedownload bij het installeren van de applicatie. Daardoor kan inhoudelijke informatie sneller worden getoond dan bij de mobiele website. Dat is handig bij diensten waarbij er een constante stroom van nieuwe informatie is.
  • Dichtbij de gebruiker. Als applicatie-aanbieder ben je altijd aanwezig op de (mobiele) desktop van de gebruiker. Je verovert een plekje op een zeer persoonlijk apparaat en bent dus maar één klik verwijderd van direct communicatie. Een gebruiker kan natuurlijk ook een mobiele website als bookmark in zijn browser zetten. Maar dat is moeilijker dan bij een applicatie. Die staat per definitie al op de desktop.
get connected today