Huisstijlen & Logo's

Naast professioneel webdesign en het verzorgen van oplossingen voor internetvraagstukken zoals zoekmachine optimalisatie en het inzetten van Adwords bij online adverteren, verzorgen wij huisstijl en logo's en handelsdrukwerk.

Een geslaagde huisstijl geeft de identiteit van een organisatie op een juiste manier weer en versterkt haar. Omdat de huisstijl deel uitmaakt van de visuele identiteit en dus zichtbaar is voor het publiek, is de huisstijl mede bepalend voor het imago van een organisatie. Een passende huisstijl draagt bij aan een versterking van de identiteit en zorgt voor een duidelijk beeld voor alle doelgroepen van de organisatie.

Onze huisstijlen en logo's worden altijd ontwikkeld vanuit een visie, een brongedachte die bijdraagt aan een positieve beeldvorming en onderscheidend vermogen. Zo laat een goede huisstijl zich kenmerken doordat de vertaling van de identiteit van de organisatie naar het ontwerp goed naar voren komt. Een goede huisstijl draagt dus bij aan een versterking van de identiteit en zorgt voor een duidelijk beeld voor alle doelgroepen van de organisatie.

Enkele referenties:

Huisstijl en logo Roza Group International

Logo ontwikkeling, huisstijl, briefpapier en visitekaartjes maar ook het webdesign.

Visitekaartje roza group international

Huisstijl Bouwschouw

Logo ontwikkeling, huistijl met briefpapier en visitekaartjes, Webdesign met CMS, leaflets, presentatiemap en zo voort. Als onderdeel van een promotiecampagne waarbij print en web zijn geïntegreerd.

Huisstijl, visitekaartjes, webdesign met CMS en zo voort.

Huisstijl Trans Ocean Pacific forwarding

Eenvoudige gehouden herontwerp van de huisstijl op basis van een bestaand logo.

Gezien het conventionele en internationale karakter van de branche is de huisstijl eenvoudig gehouden.

trans ocean pacific

Huisstijl met logo en kleine website Maatjes Fashion Agenturen

Maatjes Fashion Agencies is een jong, energiek en enthousiast agentschap met bekende internationale merken opererend in de Benelux in een hoger marktsegment, gericht op kinderen en tieners van 2 tot 16 jaar. Wij zijn innovatief door het volgen van de modetrends en spelen daarop in.

Huisstijl

Logo en huisstijl maatjes fashion

Huisstijl, folders en website in opdracht van Remco Trommel, directeur van de Viaticale Zorg Groep

Gentegreerd project bestaande uit concept en design waaronder het logo, de huisstijl, briefpapier, compliments-card, visitekaartjes, presentatiemap, fotografie, copy-writing, alles inclusief drukwerkvoorbereiding en begeleiding.

Webontwerp in combinatie met een geavanceerd Content Management Systeem met geintegreerde nieuws- met nieuwsbriefmodule voor informatieverstrekking aan de diverse doelgroepen van VZG en andere instrumenten zoals analyse-software. Verder uiteraard e-mail, hosting en registratie van domeinnamen.

MediaFusion:

Advies, communicatie, strategie en begeleiding

Art Direction & Conceptontwikkeling

Ontwikkelen van de huisstijl

Foldermateriaal en presentatiemappen

Webdesign i.c.m. Content management met geintegreerde nieuwsbriefmodule en andere geavanceerde tools. (in ontwikkeling)

Marise Entjes:

Fotografie

Gosse Werkman:

Copy-writing

vzg

Folders

Logo, huisstijl & webdesign Doorwerkgever BV

Project bestaande uit concept en design van het logo, de huisstijl en website. De Doorwerkgever BV is gespecialiseerd in het bieden van oplossingen voor praktische problemen rondom langer doorwerken.

Logo & briefpapier

Huisstijl doorwerkgever

Logo, Huisstijl & standaard website voor Bouwmark

Bouwmark ontwerpt en realiseert diverse bouwwerkzaamheden. Keukens, badkamers, vloeren, kasten, meubels etcetera. Van voor- tot achterdeur.

Webdesign Bouwmark

Website en huisstijl voor Stichting Senior Werkt

Stichting Senior Werkt stimuleert langer doorwerken. “Doorwerken wordt aantrekkelijk”. Voor zowel werkgevers als werknemers. Met erkenning van de “eigensoortige” arbeidspositie: met (pre)pensioen én aan het werk.

Huisstijl en logo

Mediafusion, Webdesign Dordrecht

Erik Koijen huisstijl

Huisstijl en logo in de vorm van visitekaartjes, briefpapier en enveloppen voor Erik Koijen Interieurarchitectuur.

Mediafusion, Webdesign Dordrecht

Huisstijl & webdesign Poelman Makelaar & Taxateur o.z. Dordrecht

Het ontwerp komt voort uit een 4-tal vlakken van "De stad", "In de wijk", "Boven de stad" en "Van huis uit". Inspiratie komt voor een deel voort uit Geoffrey Shaw's "legible city". Hierbij kon je op een fiets voor een tv-scherm door een leesbare stad fietsen. Ieder gebouw was als het ware een letter, een straat een woord, een wijk een zin en de stad een verhaal. Door je eigen route te fietsen maak je je eigen verhaal.

Geoffrey Shaw was een van de eerste die het medium Virtual Reality toepaste als interactieve kunst. Tevens werkt Polman "van huis uit". Deze wordt gebruikt als pay-off in combinatie met foto's van thuissituaties met computerschermen/laptops. Doel is dat de website min of meer de front office is van het kantoor.

Ontwerp logo

Mediafusion, Webdesign Dordrecht

Huisstijl: Briefpapier & enkele visitekaartjes

Dedux management voor bouw en infrastructuur

Uitgangspunt voor de huisstijl is een gegeven ruimte met aarde, water en lucht. Deze elementen worden gereduceerd tot feitelijkheden zoals rapportages, onderzoek en begeleiding voor bouw en infrastucturele aangelegenheden. Dedux maakt dus ruimte inzichtelijk voor haar opdrachtgevers zoals het Rijk, Pro-rail, Rijkswaterstaat en Gemeenten.

Reduceer een gegeven ruimte tot abstracte vormen:

Dedux concept

Mediafusion, Webdesign Dordrecht

Huisstijl:

Dedux

Presentatiemap:

Mediafusion, Webdesign Dordrecht

Renal College huisstijl

Renal College een educatief platform is voor dialyse verpleegkundigen en nurse practitioners die werkzaam zijn binnen het zorgproces van de nefrologie. Opzet logo, huisstijl, briefpapier, volgvellen, enveloppen en zoal niet meer.

Concept:

Bloem is Renal College, de zaadpluizen zijn metafoor voor de studenten die, als de tijd rijp is, hun kennis en vaardigheden verspreiden en verder groeien.

renal colege

Aanpassing huisstijl voor BehindThe.net

BehindThe.net ontwikkelt software die de taal van het bedrijf, zijn mensen en zijn klanten spreekt. Vormgegeven in de eigen huisstijl en passend in de bedrijfscultuur. Software die gemakkelijk communiceert met eigen IT-systeem. Het is een eenvoudige zakelijke uitstraling.

BehindThe.net

Huisstijl Qsense information technology

Qsense is o.a. gespecialiseerd in software-ontwikkeling met de Oracle database en Oracle tools.

Huisstijl en ontwerp website Qsense

Huisstijl IXP internet services

Huisstijl en ontwerp website IXP internetservices

Huisstijl Bijlbouw

Huisstijl & Logo's The Digital Xpedition


Logo Griffith milleuanalyse


Huisstijl KEK

beleef