Google Adwords

Met Google Adwords kunt u ervoor te zorgen dat uw bedrijf niet in de anonimiteit blijft. Het is raadzaam een goede keuze te maken voor uw internetpartner, ook als het gaat om online adverteren met Google Adwords.

Google Adwords wil graag de beste en meest effectieve advertentiemogelijkheden bieden voor bedrijven van elke omvang. Zoeken via Google beslaat meer dan 90% van alle zoekopdrachten in Nederland.

Wij kunnen ervoor zorgen dat uw Google Adwords ook op andere -voor uw doelgroep relevante- websites worden getoond. Laat u professioneel informeren over Adwords en kom gewoon even langs of bel: 078-6136744, ook een afspraak is snel gemaakt.

Hoe werkt Google Adwords?

Heel simpel gesteld wordt in Adwords een (tekst)advertentie opgezet en daar worden dan zoekwoorden aan gekoppeld. Vervolgens wordt aan elk zoekwoord ook een geldelijk bedrag gekoppeld. Als er iemand op internet zoekt met diezelfde zoekwoorden op Google, zoals gekoppeld aan de advertentie, dan wordt uw advertentie in de rechterkolom van Google getoond. U betaald dan nog niks. Op het moment dat de zoeker op uw online advertentie klikt komt ze op uw website op de relevante pagina die over dat onderwerp gaat.

Nu pas wordt uw dagbudget belast, u betaald namelijk voor de klik (Cost per Click). Dit bedrag is echter nooit hoger dan het bod dat is gekoppeld aan het zoekwoord in uw advertentie. Bovendien zal Adwords u nooit meer gaan kosten dan het tevoren ingestelde dagbudget! U kunt altijd uw campagne op ieder gewenst moment stilzetten, wijzigen en verbeteren.

Hoe zetten wij de online advertenties van uw Google Adwords campagne op?

Op basis van een persoonlijk gesprek stellen wij een pakket maatregelen samen die voor de doelstelling van uw bedrijf of product van toepassing is. Uw campagne wordt na plaatsing door ons continue in de gaten gehouden. De campagne wordt regelmatig geüpdate door de zoekwoorden te wijzigen of toe te voegen en/of de advertentietekst bij te stellen om uiteindelijk het beste resultaat te bereiken.

Wist u dat Google zoekpagina's slechts 5% uitmaken van het Google netwerk? Wij kunnen ervoor zorgen dat uw advertenties ook op andere -voor uw doelgroep relevante- websites worden getoond.

Een juiste afstemming van uw campagne betreft onder andere:

 • kennis van de branche en van uw doelgroep;
 • afstemmen van de campagne op uw reclamedoelstellingen;
 • meetbaar maken van doelen door het koppelen van prestaties;
 • grondige analyse van uw huidige website waarnaar verwezen wordt;
 • analyse of uw huidige webpagina's voldoen aan de verwachtingswaarde;
 • opzetten van meerdere campagnes en advertentievarianten;
 • koppelen van verschillende soorten zoekwoorden aan uw advertetie(s);
 • bepalen van uw dagbudget per campagne;
 • de periode waarin de advertenties moeten worden getoond;
 • het koppelingen van advertenties aan andere websites waar uw doelgroep zich bevindt;
 • moeten er ook visuele advertenties worden opgezet?;
 • is het interessant om via mobiele telefonie te adverteren?;
 • wat moeten het opleveren, m.a.w. wat is uw doelstelling;
 • periodieke gratis rapportage;

Daarnaast bekijken we natuurlijk ook of uw website(s) voldoende overeenkomt met de verwachtingswaarde van bezoekers. Een goede advertentie is nog geen garantie dat bezoekers actie ondernemen zoals bedoeld op uw website. Daarnaast checken we ook of uw website goed gevonden wordt op de Google zoekpagina's en geven advies welke aanvullende maatregelen nodig zijn om dit te verbeteren. En als ze goed in elkaar zit dan zeggen we dit uiteraard ook...

Ook als u al adverteert met Google kunt u met ons contact opnemen. Wij kunnen uw bestaande campagne met u doornemen. In bijna alle gevallen kunnen wij deze verbeteren...

"Een goede Adwords campagne vereist inzicht in de markt van de aanbieder in combinatie met de mogelijkheden van Adwords en de daaraan verbonden kosten en opbrengsten."

make 'm stick